Концерн Continental отримав замовлення на виробництво і поставку телематичних комплексів для вантажних автомобілів

Концерн Continental отримав від великого європейського автовиробника замовлення на виробництво і поставку телематичних комплексів для вантажних автомобілів.

До складу таких комплексів, як уточнюють в прес-службі німецького концерну, входять високопродуктивні комп’ютери.

Подібне рішення від Continental, за заявою розробника, здатне «задовольнити зростаючі вимоги до можливостей підключення і функціональної оснащеності вантажівок».

Для виконання замовлення в Continental, як повідомляє прес-служба концерну, будуть використовувати цілий ряд рішень в області телематики, раніше вже «обкатані» в сегменті легкових автомобілів.

Зокрема, в минулому році, німецький концерн запустив в серійне виробництво високопродуктивний комп’ютер з програмним забезпеченням для електромобілів Volkswagen серії ID.

Комп’ютер з’єднує електронну «архітектуру» машин, управляє потоками даних, а також дозволяє оновлювати програмне забезпечення по бездротовій мережі.

У рішенні для вантажівок поєднання телематичного блоку з високопродуктивним комп’ютером дозволяє використовувати велику кількість додаткових функцій і різних додатків. Як заявляють в німецькому концерні, рішення Continental може управляти великими потоками даних, що генеруються в автомобілі, істотно краще, ніж звичайні комп’ютери.