DHL Express оголосила про запуск під своїм брендом нової авіакомпанії DHL Air Austria

DHL Express оголосила про запуск під своїм брендом нової авіакомпанії DHL Air Austria. За задумом, вона буде здійснювати вантажні перевезення у Європі. Флот складатиметься з 18 літаків Boeing 757. Також компанія має намір винайняти 176 пілотів.

Перший політ на Boeing 757 під австрійським прапором DHL Express уже виконала у тестовому режимі. Штаб-квартира новоствореного підприємства розташувалася у Відні.

Генеральний директор DHL Express Austria Ральф Швайгофер розповів, що наявність у своєму розпорядженні повноцінної авіакомпанії, що працюватиме на правах дочірнього підприємства, дозволить не лише створили власну мережу авіаперевезень, але й зробити внутрішньоконтинентальну доставку більш гнучкою.

Окрім пілотів, DHL Air Austria забезпечить роботою офісних працівників у Відні, які керуватимуть повсякденними операціями, починаючи від призначення екіпажу та планування рейсів, та закінчуючи контролем за безпекою та обслуговуванням літаків. Крім того, під цю авіакомпанію буде створено додатково 54 робочих місця в аеропорту Відня.

Австрія як місце розташування нової авіакомпанії буле обрано після ретельного аналізу кількох варіантів. Локація була визнана ідеальної з точки зору географічного розташування. Також зважили на політичну стабільність, високий рівень економічного розвитку країни та її добру репутацію.