FM Logistic посилює свою діяльність у багатоканальній логістиці на Азіатському континенті

  • FM Logistic збільшує свої потужності в Азії, відкривши перший склад для багатьох клієнтів в Індії та другий міський розподільчий центр у В’єтнамі.
  • Ці об’єкти є частиною нової стратегії «Powering 2030», запущеної наприкінці 2021 року та зосередженої на розвитку сталого багатоканального ланцюга постачання.

FM Logistic відкриває свій 5-й об’єкт для багатьох клієнтів (і перший у власності) в Індії

Об’єкт відкритий 26 квітня для багатьох клієнтів в Індії, запропонує 70 000 кв.м складських приміщень. Він розташований у Фаррухнагарі, стратегічному місці поблизу шосе Кундлі-Манесар-Палвал (Делі), що забезпечить швидший доступ до основних споживчих центрів на півночі.

Цей сучасний об’єкт надаватиме найсучасніші послуги зі зберігання, обробки, спільного пакування та доставки, щоб задовольнити потреби клієнтів електронної комерції та багатоканальних послуг. Будівництвом складу керувала NG Concept, дочірня компанія FM Logistic з нерухомості, щоб забезпечити економічно ефективні та якісні послуги зберігання, обробки та дистрибуції. Було вжито всіх запобіжних заходів, щоб забезпечити безпеку та благополуччя всіх працівників закладу. Це також перший об’єкт такого роду в Індії, який поєднує сертифікати FM Global і LEED Silver за високий рівень продуктивності з точки зору безпеки будівлі та навколишнього середовища.

Склад є частиною п’ятирічного інвестиційного плану французького лідера 3PL вартістю 150 мільйонів євро, оголошеного в березні 2019 року.

 

Гігант споживчих товарів обирає FM Logistic для своєї діяльності з міської логістики у В’єтнамі

Ця інавгурація відбулася в той момент, коли FM Logistic щойно оголосила про відкриття нового багатоклієнтського міського дистриб’юторського центру площею 20 000 кв. м у Ді Ані, Бінь Дуонг у В’єтнамі. Одним із перших клієнтів стала міжнародна компанія FMCG, яка у лютому уклала з FM Logistic великий контракт на управління її багатоканальною логістикою та доставкою «останньої милі» для майже 10 000 традиційних продуктових магазинів у Хошиміні. Нове підприємство об’єднає зберігання, комплектування та дистрибуцію під одним дахом і зосередиться на багатоканальному розподілі в Хошиміні. Міський дистриб’юторський центр Di An повторює міський дистриб’юторський центр FM Logistic класу A площею 50 000 кв.

 

Міська логістика: виклик в Азії

Електронна комерція B2C і В2В, яка полягає в оцифровуванні дистрибуції споживчих товарів через спеціальну торгову програму, процвітає, особливо в Південній та Південно-Східній Азії. Це є справжньою проблемою для азіатських міст, які стикаються зі стислими часовими проміжками доставки по містах, перевантаженим рухом і зростаючим забрудненням повітря. Бренди, виробники та роздрібні торговці повинні знаходити інноваційні рішення, щоб доставляти свої продукти споживачам більш ефективним і екологічним способом. Допомагаючи їм розробляти багатоканальні міські рішення, FM Logistic підтримує їх у вирішенні цього завдання.

Завдяки своїй стратегії «Powering 2030» FM Logistic прагне реагувати на основні зміни в секторах роздрібної торгівлі та FMCG, а також в управлінні ланцюгом поставок і бумі електронної комерції. Наразі понад 60% нових контрактів FM Logistic у всьому світі стосуються послуг багатоканальної логістики. Компанія інвестує значні кошти в автоматизацію на своїх ринках для підтримки операцій електронної комерції.

 

Про FM Logistic

Підтримка розвитку стійких багатоканальних ланцюгів постачання є основою стратегії FM Logistic, як показано в її слогані: «Зміна постачання».

Заснована у Франції в 1967 році, незалежна компанія є однією з провідних компаній у сфері поставок у Франції та Європі, яка обслуговує клієнтів у галузях FMCG, роздрібної торгівлі, краси та косметики, промислового виробництва і охорони здоров’я.

Наші послуги включають зберігання, багатоканальний фулфілмент, ко-пакінг, внутрішні та міжнародні перевезення, міські логістичні операції, а також послуги диспетчерської ланки постачання.

FM Logistic працює в понад 14 країнах Європи, Азії та Латинської Америки. Її річний дохід становить близько 1,4 мільярда євро та має 27 200 FTE співробітників.